Typ uw zoekopdracht in en druk op enter

Sluiten
None

BADCAPE badstof/storm grey/75x75cm

€ 12,99

Na het badderen of zwemmen is deze badcape ideaal. Je wikkelt je baby direct warm in zodra hij uit het water komt. Met de capuchon bedek je het hoofd waardoor het daar ook geen warmte verliest. Comfortabel voor je baby!

Op voorraad (3 beschikbaar)
Omschrijving

Droog na het badderen jouw baby fijn af met deze zachte badstof badcape. Hij neemt gemakkelijk vocht op en is lief voor het huidje van jouw baby. Deze cape is ook ideaal voor bij het babyzwemmen. Zo kun je jouw baby meteen warm inwikkelen als hij uit het water komt. Dankzij de comfortabele capuchon kun je ook het hoofdje meteen gemakkelijk afdrogen. Na het badderen of zwemmen is deze badcape ideaal. Je wikkelt je baby direct warm in zodra hij uit het water komt. Met de capuchon bedek je het hoofd waardoor het daar ook geen warmte verliest. Comfortabel voor je baby!De zachte badstof is mild voor de tere babyhuid en neemt goed vocht op waardoor het afdrogen in een mum van tijd klaar is. Na gebruik hang je de cape gemakkelijk op aan het lusje.Dit product kun je strijken maar beter dat je het niet doet. Ongestreken neemt badstof meer en beter vocht op.Wel zo makkelijk tijdens het afdrogen.

Kleurdonkergrijs

Formaat75x75 cm.Materiaal100% badstofkatoen.WassenWasbaar op maximale temperatuur 40 graden en gooi het gerust in de droger. Raadpleeg van tevoren altijd het waslabel voor verdere instructies.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4151
ProducttypeTextiel
Aantal beoordelingen 0
Brand Jollein
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken