Typ uw zoekopdracht in en druk op enter

Sluiten
None

COMMODEMANDJE/Bliss knit/storm grey

€ 19,99

Praktisch mandje van speels breisel om spulletjes in op te bergen. Handig voor op de commode voor de kleine verzorgingsspulletjes zoals een manicuresetje, borsteltje en een thermometer.

Op voorraad (6 beschikbaar)
Omschrijving

Dit super handige opbergmandje is ideaal voor op de commode of in de box. Het gebreide mandje kun je vullen met verzorgingsproducten, luiertjes, rompertjes, haaraccessoires of klein speelgoed. De binnenkant kun je gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Het opbergmandje is een perfecte match met andere items uit het Bliss Knit thema.Praktisch mandje van speels breisel om spulletjes in op te bergen. Handig voor op de commode voor de kleine verzorgingsspulletjes zoals een manicuresetje, borsteltje en een thermometer.Of juist zo handig om de commodelade geordend te houden. Een mandje met sokjes, een mandje met slofjes, een mandje met haarbandjes en een mandje met washandjes… soort bij soort en je grijpt nooit mis. Altijd alles vindbaar.

MateriaalHet mandje is gemaakt van 50% katoen en 50% acryl en gevoerd met 100% afneembaar PU. Dus ook dat vettige flesje massageolie kun je opbergen in dit mandje.FormaatDe afmetingen zijn 14x18Ø cm.SchoonmakenDe binnenkant kun je afnemen met een vochtige doek.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4171
ProducttypeManden
Aantal beoordelingen 0
Brand Jollein
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken