Typ uw zoekopdracht in en druk op enter

Sluiten
None

MAND/corduroy/nougat

€ 19,99

Een mandje met sokjes, een mandje met slofjes, een mandje met haarbandjes en een mandje met washandjes… soort bij soort en je grijpt nooit mis. Altijd alles vindbaar.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Omschrijving

Praktisch mandje van zachte ribstof om spulletjes in op te bergen. Handig voor op de commode voor de kleine verzorgingsspulletjes zoals een manicuresetje, borsteltje en een thermometer.Of juist zo handig om de commodelade geordend te houden. Een mandje met sokjes, een mandje met slofjes, een mandje met haarbandjes en een mandje met washandjes… soort bij soort en je grijpt nooit mis. Altijd alles vindbaar.De geribde stof in trendy kleur past in ieder interieur dus zet het gerust in de box of bij de bank met die extra luiers of monddoekjes voor het grijpen.

MateriaalHet mandje is gemaakt van 87% corduroy en 12% polyester en 1% elastaan en gevoerd met 100% afneembaar PU. Dus ook dat vettige flesje massageolie kun je opbergen in dit mandje.FormaatDe afmetingen zijn 30Ø cm.SchoonmakenDe binnenkant kun je afnemen met een vochtige doek.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4178
ProducttypeManden
Aantal beoordelingen 0
Brand Jollein
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken