Typ uw zoekopdracht in en druk op enter

Sluiten
None

SPEENDOEKJE/Bunny ears/storm grey

€ 9,99

Geen nachtelijke escapades meer met lichten aan om te zoeken naar dat kleine speentje. Met het speendoekje grijp je de speen met één greep uit de hoek van het bed en je baby kan weer verder slapen.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Omschrijving

Maak dit zachte speendoekje met het lusje vast aan de speen van je baby en de speen blijft vindbaar! Hiermee is zoeken naar een speen in de box, het bed of de kinderwagen verleden tijd. Geen nachtelijke escapades meer met lichten aan om te zoeken naar dat kleine speentje. Met het speendoekje grijp je de speen met één greep uit de hoek van het bed en je baby kan weer verder slapen.Zodra je kindje wat groter is en het zelf kan grijpen en zoeken, is de speen dankzij dit knuffeldoekje makkelijk terug te vinden. Dus jij kan net wat vaker lekker op de bank blijven zitten of in bed blijven liggen. Enjoy!Het cuddledoekje is gemaakt van zachte stof en heeft schattige oortjes waar je kindje heerlijk mee kan kroelen en knuffelen. Je knoopt het doekje dankzij het lusje gemakkelijk vast aan het speentje.

Formaat40x40 cm.Materiaal100% polyesterWassenWasbaar met de hand.Veilige keuzeEen speendoekje is veilig te gebruiken. Je clipt een speendoekje niet vast aan de kleertjes waardoor het een 100% veilig slaapknuffeltje is.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4168
ProducttypeKnuffels & Doekjes
Aantal beoordelingen 0
Brand Jollein
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken