Typ uw zoekopdracht in en druk op enter

Sluiten
None

Uyuni Led Candle/Nordic White 5,8x22cm

€ 29,99

UYUNI-led kaars haalt het sfeervolle gevoel van kaarslicht in huis, zonder de risico’s op brandgevaar, rook en smeulend kaarsvet. Perfect voor in een kast, kandelaar of windlicht. Met de optionele afstandsbediening kunt u een timer instellen of de kaarsen dimmen.

Op voorraad (17 beschikbaar)
Omschrijving

De LED Candle Kaarsen van Uyuni hebben een unieke 3D vlam die opmerkelijk veel lijkt op de vlam van een traditionele kaars, met flikkerende vlammen. De vlam heeft geen fysieke beweging, dus u verspilt geen batterij aan de beweging zelf.

De Candle van Uyuni Lighting kunnen met een afstandsbediening worden aangestuurd maar u heeft er geen nodig om de kaarsen te gebruiken. Het geeft u wel de mogelijkheid om de lichten op afstand aan/uit te zetten, de vlam te dimmen tot drie verschillende helderheidsniveaus en een timer in te stellen zodat het licht na 4 6, 8 of 10 uur vanzelf uitgaat.

Let op: Uyuni LED lampen zijn vervaardigd van zuiver paraffine en zijn gevoelig voor zowel koude als warme temperaturen. Om ervoor te zorgen dat de producten hun vorm en gladde oppervlak behouden, zijn deze enkel bestand tegen temperaturen tussen de 0 en 35 ° C. In de loop van de tijd kunnen de kaarsen verkleuren.

Deze kaars maakt gebruik van 2 stuks AA baterijen. Deze zijn niet inbegrepen. Door gebruik te maken van Uyuni baterijen kunnen de kaarsen wel 1000 uur branden!

Productinformatie
Unieke product code (UPC)210000004703
ProducttypeKaarsen
Aantal beoordelingen 0
Brand Uyuni
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken