WOONWINKEL

Loop eens binnen en raak geïnspireerd, voel je welkom.

Amy selecteert de mooiste meubels, woonaccessoires en cadeaus voor de winkel. Na jaren gewerkt te hebben als styliste helpt Amy je, met haar winkel Gewoondoen, om van jouw huis een fijn thuis te maken. In de winkel helpen de ervaren stylistes jou met liefde. Welke pot staat leuk op jouw dressoir, hoe style je een eettafel en welke kussens moeten op de bank? Wij kijken met onze stylistenblik naar jouw interieur en adviseren je wat de perfecte finishing touch is. Het assortiment is uniek en wisselt vaak, wekelijks vind je nieuwe producten – wandel eens binnen en laat je verrassen!

Meer weten?
DE MERKEN

Elk seizoen kopen we de mooiste collectie voor je in bij onderstaande merken.

HET TEAM

Samen werken wij er elke dag aan om jou een zo mooi mogelijk thuis te geven. Gewoon, omdat wij niets liever doen.

Amy

Kaya

Amie

Judith

Meer over ons

Cadeaus

Zoek je een mooi cadeau voor een speciale gelegenheid? Wij verkopen allerlei mooie items die fijn zijn om te geven en te krijgen! En vind je het lastig om zelf een keus te maken, dan hebben we natuurlijk ook cadeaubonnen ter waarde van elk gewenst bedrag. We pakken de bon feestelijk voor je in, zodat je ook echt een cadeautje geeft. Cadeaubonnen zijn in de winkel te besteden.
Bonnen met een uitgiftedatum voor 31-12-2021 zijn geldig tot een jaar na uitgiftedatum, bonnen gekocht na 1-1-2022 zijn twee jaar geldig.

SCRATCH NO MORE

Voor krasvrije vloerbescherming kun je de beschermdopjes van Scratch no More aanschaffen. Er zijn dopjes voor vrijwel elk meubel. Als je ze via deze button bestelt, ontvang je 5% korting op je aanschaf.

BINNENKIJKEN

Een kijkje in onze winkel met 450 vierkante meter vol inspiratie.

Op de hoogte blijven van de nieuwste woontrends?

* indicates required