OVER ONS

Ben je klaar voor de finishing touch van joúw interieur?

Niet twijfelen, maar gewoon doen is het motto van Amy. Met haar passie en eindeloze liefde voor interieur en styling wil ze haar klanten inspireren. ‘Ik houd er van mensen blij te maken met mijn creativiteit.’ Ze selecteert de mooiste meubels, woonaccessoires en cadeaus voor de winkel. Na jaren gewerkt te hebben als styliste helpt Amy met haar winkel GEWOONDOEN jouw huis een fijn thuis te maken. Het assortiment is uniek en wisselt vaak, wekelijks vind je nieuwe producten – wandel eens binnen en laat je verassen!

Meer weten?

Amy woont samen met haar vriend en kat Bibi in Deventer. Ze is een geboren en getogen Deventenaar en niet weg te slaan uit de stad. Niet alleen voor interieurtips ben je bij Amy aan het juiste adres, ze kan je ook vertellen wat de leukste plekjes van Deventer zijn.

Als echte ondernemer steekt ze met veel liefde en passie haar energie in GEWOONDOEN, maar als ze een paar vrije uurtjes heeft eet ze het liefst een pizza van de barbecue (huh? ja écht waar!). Ze is gek op een DIY project en op mensen, met haar positieve kijk inspireert en helpt ze mensen graag met hun woongeluk. Kom binnen en voel je thuis bij GEWOONDOEN.

Elk seizoen selecteert Amy haar favoriete items voor jou en verteld ze waarom dit haar favorieten van het moment zijn.

Amy: ‘Waarom dit mijn favoriete woonitems zijn? De bank en de kast vormen samen een tijdloze en strakke basis in elk interieur. Én deze bank zit heerlijk, ook niet onbelangrijk! De vlinderstoel van HK Living blijft een plaatje om te zien, het rotan geeft warmte aan het interieur. De glazen boxen van House Doctor zijn super leuk omdat je er telkens wat anders in kan zetten. Een plantje, droogbloemen, mooie kaarsen, gevonden schelpen of andere dierbare producten. Verder ben ik van mening dat planten het huis écht laten leven, een Strelitzia is een echte eyecatcher in huis. Ik houd van de combinatie zwart met wit en grijs. De toevoeging van rotan en jute maken het sfeervol. Goede en vooral ook mooie verlichting is ook erg belangrijk in huis. Maar goed, ik kan van deze top 10 makkelijk een top 100 maken – er is zoveel moois!’

CONTACT

Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor de styling van jouw huis.