Typ uw zoekopdracht in en druk op enter

Sluiten
GEWOON DOEN - WEB RES-48

Over Ons | Ben je klaar voor de finishing touch van joúw interieur?

Niet twijfelen, maar gewoon doen is het motto van Amy. Met haar passie en eindeloze liefde voor interieur en styling wil ze haar klanten inspireren. ‘Ik houd er van mensen blij te maken met mijn creativiteit.’ Jullie enthousiasme over de winkel zorgde ervoor dat er in super snel tempo een team kwam. Alleen ga je snel, maar samen kun je meer! Daarom is er in de afgelopen tijd een team aangenomen, iedereen heeft haar eigen discipline met één ding gemeen: liefde voor interieur!

MEER WETEN?

HET TEAM

Samen werken wij er elke dag aan om jou een zo mooi mogelijk thuis te geven. Gewoon, omdat wij niets liever doen.

Amy

Amy woont samen met haar vriend in Deventer. Met haar talent voor interieurstyling maakt ze het liefst anderen blij. Waar anderen het soms lastig vinden om de vinger op de zere plek te leggen weet Amy in één blik wat er verbeterd kan worden aan jouw interieur. Ze geeft graag eerlijk advies waar je wat aan hebt, als iets écht niet kan zegt Amy het ook. Amy is onwijs sociaal en gek op mensen, met haar positieve kijk inspireert en helpt ze mensen graag met hun woongeluk. Als ondernemer gaat ze als een speer, met grote stappen en optimistische blik heeft ze binnen no-time een geweldig bedrijf opgebouwd waar al haar interesses samen komen. Haar privé volgen kan via haar instagramaccount @gewoondoen.amy !

Kaya

Kaya is begonnen als stagiaire bij Gewoondoen. Ze volgde de opleiding Ruimtelijke Vormgeving op het Cibap in Zwolle. Nu is ze part-time aan de slag bij Gewoondoen en volgt ze een vervolgstudie. Kaya ondersteunt Amy bij het maken van Interieurplannen. SketchUp is een programma wat ze kan dromen, ze werkt er dagelijks mee om de mooiste voorstellen te maken. In 2D, 3D of wil je een video om virtueel door je nieuwe interieur te lopen? Kaya zorgt ervoor dat je een super goed beeld hebt van hoe het eindresultaat zal zijn, zodat jij zeker weet dat je toekomstig interieur een plaatje zal zijn!


Judith

Een vast gezicht in de winkel is Judith. Deze enthousiasteling woont samen met haar partner en twee dochters. Al sinds jonge leeftijd is Judith bezig met styling en interieur, het is gewoon he-le-maal haar ding! Judith en Amy kennen elkaar via een oud-werkgever, het klikte meteen. Judith is de rechterhand van Amy op het gebied van styling en in de winkel. Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet hoe je een hoek in je huis gezellig krijgt? Of heb je een ander styling probleem? Kom naar de winkel en zoek Judith op, zij ziet direct hoe je sfeer maakt en zorgt dat je blij naar huis gaat!