OVER ONS

Ben je klaar voor de finishing touch van joúw interieur?

Niet twijfelen, maar gewoon doen is het motto van Amy. Met haar passie en eindeloze liefde voor interieur en styling wil ze haar klanten inspireren. ‘Ik houd er van mensen blij te maken met mijn creativiteit.’ Jullie enthousiasme over de winkel zorgde ervoor dat er in super snel tempo een team kwam. Alleen ga je snel, maar samen kun je meer! Daarom is er in de afgelopen tijd een team aangenomen, iedereen heeft haar eigen discipline met één ding gemeen: liefde voor interieur!

Meer weten?
HET TEAM

Samen werken wij er elke dag aan om jou een zo mooi mogelijk thuis te geven. Gewoon, omdat wij niets liever doen.

Amy

Amy woont samen met haar vriend in Deventer. Met haar talent voor interieurstyling maakt ze het liefst anderen blij. Waar anderen het soms lastig vinden om de vinger op de zere plek te leggen weet Amy in één blik wat er verbeterd kan worden aan jouw interieur. Ze geeft graag eerlijk advies waar je wat aan hebt, als iets écht niet kan zegt Amy het ook. Amy is onwijs sociaal en gek op mensen, met haar positieve kijk inspireert en helpt ze mensen graag met hun woongeluk. Als ondernemer gaat ze als een speer, met grote stappen en optimistische blik heeft ze binnen no-time een geweldig bedrijf opgebouwd waar al haar interesses samen komen.

Kaya

Kaya is begonnen als stagiaire bij Gewoondoen. Ze volgde de opleiding Ruimtelijke Vormgeving op het Cibap in Zwolle. Nu is ze part-time aan de slag bij Gewoondoen en volgt ze een vervolgstudie. Kaya ondersteunt Amy bij het maken van Interieurplannen. SketchUp is een programma wat ze kan dromen, ze werkt er dagelijks mee om de mooiste voorstellen te maken. In 2D, 3D of wil je een video om virtueel door je nieuwe interieur te lopen? Kaya zorgt ervoor dat je een super goed beeld hebt van hoe het eindresultaat zal zijn, zodat jij zeker weet dat je toekomstig interieur een plaatje zal zijn!

Amie

Amie woont met haar gezin op een prachtige plek aan de rand van de natuur in Deventer. Ze is de Personal Assistant van Amy. Gewoondoen is zó ontzettend hard gegroeid dat er ook achter de schermen steeds meer te doen is. Gelukkig zijn er ook interieurliefhebbers die heel handig zijn met organisatie en administratie (en die het zelfs leuk vinden 😉 ). Amie regelt van alles, beantwoordt jullie mails, zorgt dat bestellingen op tijd en netjes geleverd worden en denkt mee over hoe de bedrijfsvoering nóg efficiënter kan.

Judith

Een vast gezicht in de winkel is Judith. Deze enthousiasteling woont samen met haar partner en twee dochters. Al sinds jonge leeftijd is Judith bezig met styling en interieur, het is gewoon he-le-maal haar ding! Judith en Amy kennen elkaar via een oud-werkgever, het klikte meteen. Judith is de rechterhand van Amy op het gebied van styling en in de winkel. Zit je met je handen in het haar omdat je niet weet hoe je een hoek in je huis gezellig krijgt? Of heb je een ander styling probleem? Kom naar de winkel en zoek Judith op, zij ziet direct hoe je sfeer maakt en zorgt dat je blij naar huis gaat!

Op de hoogte blijven van de nieuwste woontrends?

* indicates required