Typ uw zoekopdracht in en druk op enter

Sluiten

Interieuradvies & ontwerp

Wil je een warme, eigentijdse sfeer in huis, maar weet je niet hoe? Met een interieurontwerp en/of afstyling helpen wij van jou huis een thuis te maken.

Bekijk het assortiment
Gewoondoen_Lijnen-02-uai-1440x810

Wij kijken naar jouw wensen, de ruimte en welke gewoonten je hebt in het dagelijks leven. Op basis van jouw input kijken we hoe de ruimte het beste kan worden ingedeeld, welke meubels bij je passen en welke styling de ruimte he-le-maal af maakt.

Hoe werkt interieuradvies?

Om het helder en overzichtelijk te houden werken wij met drie pakketten. Je kiest een pakket dat past bij jouw wensen. Bij elk pakket neem je een tegoedbon af, zo kun je direct de producten shoppen uit het adviesplan. Dit maakt interieuradvies een stuk toegankelijker!

Na ontvangst van jouw wensen, plattegrond en foto’s van de huidige situatie gaan wij voor jou aan de slag. Dit duurt afhankelijk van het gekozen pakket zo’n 4 tot 6 weken. Als het plan klaar is nodigen wij jou uit in de winkel. Je krijgt de stijlmap mee naar huis zodat je het allemaal even kunt laten bezinken. Ben je thuis nog steeds super enthousiast en zijn jullie het er over eens welke optie het gaat worden. Super leuk! Dan nodigen we jullie graag uit in de winkel om samen met ons de juiste interieur items bij elkaar te shoppen.

Check het portfolio
Afstyling GEWOONDOEN
Afstyling GEWOONDOEN
Afstyling GEWOONDOEN
Afstyling GEWOONDOEN
Afstyling GEWOONDOEN
Afstyling GEWOONDOEN
Afstyling GEWOONDOEN
Afstyling GEWOONDOEN

1. Interieuradvies klein

Bij dit advies bespreken wij jouw woonwensen en geven wij advies en tips. Met enkele aanpassingen krijgt jouw huis een nieuwe look, door bijvoorbeeld de indeling te veranderen of de juiste accentkleur en accessoires toe te voegen. Naar aanleiding van het gesprek aan huis ontvangen we je graag in de winkel om ons advies aan je te presenteren. Je krijgt een stijlmap mee naar huis die je er bij kunt pakken tijdens het woonshoppen.

OP EEN RIJTJE

 • Kennismakingsgesprek aan huis
 • Moodboard
 • 2D Indelingsplattegrond
 • Productadvies
 • Materiaalplan
 • Kleuradvies
 • Presentatie in de winkel

TOTALE INVESTERING € 950,00

De totale investering bestaat uit 450,00 euro advieskosten en 500,00 euro in een tegoedbon.

Oelalaaa! Hoe werkt het?

2. Interieuradvies groot

Is jouw interieur echt toe aan een volledige make-over? Bij dit advies komen wij bij jou thuis en kijken wij samen met jou hoe we jouw woonwens of woonprobleem kunnen verbeteren. Na het gesprek gaan wij aan de slag met jouw wensen en maken wij een compleet interieurplan. Zodra het klaar is maken wij een afspraak om het in de winkel samen door te nemen.

OP EEN RIJTJE

 • Kennismakingsgesprek aan huis
 • Moodboard
 • 3D Indelingsplattegrond
 • Productadvies
 • Materiaalplan
 • Kleuradvies
 • Verlichtingsadvies
 • 3D Ontwerpvideo
 • Presentatie in de winkel

Hoe werkt het?

TOTALE INVESTERING € 1500,00

De totale investering bestaat uit 650,00 euro advieskosten en 850,00 euro in een tegoedbon.

Dit wil ik! Hoe het werkt?

3. Afstyling

Ben je tevreden met de basis van jouw interieur, maar mis je bijvoorbeeld nog die mooie vaas op tafel? Mooie items in jouw vakkenkast? Iets moois aan de toch wel kale muur? De toffe plant die je nog mist? Echt een keer iets anders in de vensterbank? Kortom de 'finishing touch'? Bij dit pakket komen wij bij jou thuis met de juiste producten om de ruimtes te stylen. We stylen elke ruimte tot in de puntjes, zodat jij direct ziet hoe de producten staan in de ruimte. Na de afstyling kies jij welke items je wilt houden en welke wij weer mee terug mogen nemen.

OP EEN RIJTJE

 • Jouw gewenste ruimtes
 • Afstyling tot in de puntjes
 • Productadvies aan huis
 • Indelingsadvies aan huis
 • Hulp bij de juiste keuze

Hoe werkt het?

TOTALE INVESTERING € 1000,00

De minimale afname bij een afstyling is 1000 euro.

Hebbennn! Hoe het werkt?

Lieve woorden

 • "Heel erg blij met de samenwerking die we hebben gehad met Gewoondoen. Samen hebben we bekeken wat we met onze woonkamer en eetkamer willen. Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen en hoe we het moesten aanpakken. Gewoondoen heeft ons hierin geholpen, geluisterd naar onze wensen en ideeën en dit uitgewerkt in een moodboard met uiteindelijk 3D tekeningen. Daarna aan de slag met de verbouwing en op het eind hebben ze ons huis geweldig weten af te stylen. Amy enorm bedankt voor dit gave interieur! "

  - familie pol

 • "Al snel tijdens de bouw van ons nieuwe huis hebben we Amy gevraagd om met ons mee te denken hoe we ons huis naar onze wensen konden inrichten. Haar invulling hiervan komt 1 op 1 overeen met onze stijl. Amy kwam met ontzettende leuke en originele ideeën waar wij zelf niet over na hadden gedacht of hadden kunnen bedenken. Tijdens de afstyling hebben zij en haar collega de gehele benedenverdieping ingericht. En wat zijn wij blij met het eindresultaat!! Het voelde meteen als een warm thuiskomen en deze stijl hebben we dan ook verder in ons huis en de tuin doorgezet."

  Familie van Leeuwen

 • "In augustus 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuwe nieuwe woning. We gingen van een twee onder een kap naar een vrijstaande woning en dachten dat we met onze huidige inboedel het geheel aardig konden inrichten. Na dat de verbouwing klaar was en de spullen op de plek stonden leek het geheel toch nog wel erg leeg en kaal en wat we vooral miste was "warmte". Lijkt makkelijk te creëren maar viel ons toch tegen in zo'n grote ruimte. Na meerdere malen in de winkel van Amy te zijn geweest waren we toch wel onder de indruk van de spullen en de manier waarop Amy met ideeën kwam. Na een aantal keren prettig contact gehad te hebben gehad kwamen we tot de conclusie dat Amy ons zou kunnen helpen. Amy is voor ons aan de slag gegaan en wat wijzelf niet voor elkaar kregen voelde Amy super goed aan. Ze heeft goed naar ons geluisterd en ook bestaande meubels met een kleine verandering geweldig laten uitkomen. Afgelopen januari is Amy samen met Judith komen afstylen en eindelijk hebben we de warmte en sfeer die we zochten. We zijn enorm blij met het eindresultaat, de nieuwe indeling en alle mooie spullen. Super blij mee, bedankt!"

 • "Vorig jaar heeft Amy een ontwerp gemaakt voor onze benedenverdieping. Ze heeft hierbij goed geluisterd naar wat wij wilden. Gedurende het hele proces ( keuken, vloer, meubels etc ) konden we altijd bij haar terecht voor professioneel advies. Met de af styling zette ze net de puntjes op de I, waardoor het helemaal af was. We zijn heel erg blij met het resultaat en genieten er elke dag van. Nog steeds kunnen we bij haar terecht en heeft ze weer goede tips. Top Amy en nogmaals bedankt."

Jouw interieur in 3D

Een nieuw interieur verbeelden kan soms best lastig zijn. Je krijgt een plattegrond en een 3D tekening, maar hoe dat nou daadwerkelijk staat in jouw huis? Wij hebben daarom een interieuradvies pakket met daarin een 3D video. Je loopt virtueel door je huis en weet preciés hoe straks elk hoekje eruit komt te zien.

Ik ben om!

Een greep uit de projecten

Gewoondoen_Lijnen-02-uai-1440x810

Wil jij ook je huis laten omtoveren door ons styling team? Vul het formulier in en wij laten jouw woonwensen uit komen.

Upload hier de foto's/video van het huidig interieur: